Brugge Het Venetië van het Noorden

Zelfstandig micro-avontuur op twee wielen langs de mooiste, kronkelende wegen van de Vlaamse Polders met als uitvalsbasis het prachtige Brugge.

Brugge & Vlaamse Polders

Vanuit het historische Brugge vertrek je met je eigen scooter op avontuur langs de panoramische en uitgestrekte route van de Damse vaart. Gewapend met je GPS in de ene hand en het road book in het andere, waan je je langs typisch kronkelende Vlaamse polderwegjes.

Na even halt te houden in het pittoreske dorpje Damme, zet je je tocht verder richting het natuurreservaat 't Zwin. Op de weg hier naartoe waan je je even weg van de wereld en je komt onderweg meer boerderijdieren dan mensen tegen.


Even heerlijk ontladen!

More info Pricing & availability

Picture of the Vespa Trip in Bruges
Picture of the Vespa Trip in Bruges
Picture of the Vespa Trip in Bruges
Picture of the Vespa Trip in Bruges

Highlights

Discover the routes

The routes

La longue route (75 km) vous emmène de l’autre côté de la frontière jusqu’au village côtier de Cadzand et la vieille ville fortifiée de Sluis/strong>. Par la route des polders, vous retournerez à Bruges.
bruges route Lange route (80 km)
bruges route Korte route (50 km)
Bruges long map Bruges short map

Your hotels

The hotel

De uitvalsbasis van dit micro-avontuur is het hotel The Black Swan*** in het hartje van Brugge, vlak bij de Grote Markt en het Belfort. Het is een charmant driesterrenhotel met een 20-tal kamers, een gezellig buitenterrasje en zelfs een houten hot tub die tot 22u toegankelijk is.

Wil je graag een dagje langer blijven om Brugge nog beter te verkennen? Kies dan bij je reservatie om een extra nachtje bij te boeken! Het lekker ontbijt zit steeds in de prijs inbegrepen.

Picture of a hotel during the Vespa Trip in Bruges
Picture of a hotel during the Vespa Trip in Bruges
Picture of a hotel during the Vespa Trip in Bruges
Picture of a hotel during the Vespa Trip in Bruges
Picture of a hotel during the Vespa Trip in Bruges

Please explain this trip

IT'S THE JOURNEY, NOT THE DESTINATION

Pricing & availability

The Vespa Trip uitgelegd

Jouw eigen scooter

Je krijgt gedurende de hele dag je eigen scooter ter beschikking. Tussen 10u en 12u ’s morgens kun je deze komen ophalen aan Fort Lapin in Brugge. Wij zorgen ervoor dat je met volle batterij aan je trip kunt beginnen.

‘s Avonds breng je jouw geliefde tweewieler voor 19u terug op dezelfde plaats.

Rijbewijs

Je bent al minstens 2 jaar in het bezit van een rijbewijs voor een gewone auto (rijbewijs B), een moto (rijbewijs A) of een rijbewijs AM.

Om onze scooters te besturen moet je daarnaast ook minstens 23 jaar zijn omwille van de verzekering.

GPS & ROAD BOOK

Bij de start van jouw scooteravontuur, krijg je een handige GPS mee. Hier staan al onze routes in geladen. Deze geven jou de vrijheid om zelfstandig de prachtige streek te verkennen!


Ook krijg je van ons een road book met daarin alle nuttige informatie over de route en de verschillende stops.

Eten

Bij een overnachting in het Black Swan hotel is het ontbijt steeds inbegrepen. ‘s Middags kun je tijdens een pitstop met je scooter genieten van onze heerlijke picknickmand. Het strand van Cadzand is de perfecte locatie om deze mand vol verrassingen te ontdekken.

Voor het diner raden wij jullie enkele restaurants aan dichtbij het hotel. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf een leuk plekje uit te zoeken.

Jouw scooter tijdens deze trip

Onze Italiaanse Vespa's blijven deze zomer in Toscane, Amalfi & Sicilië. Voor dit micro-avontuur kozen we voor de milieuvriendelijke e-scooters van Emco (retro model) & Kumpan (modern model). Beide e-scooters zijn 50cc en mag je besturen met een rijbewijs B. Als je kiest voor de pic-nic box, dan wordt er een rieten pic-nic mand op de koffer gemonteerd.
Picture of the Solo driver in Bruges
Picture of the Solo driver in Bruges
Picture of the Solo driver in Bruges

Modern model

Modern design met een range van 120 km. Rijdt erg comfortabel en is perfect voor mensen met weinig ervaring.
Picture of the Group drivers in Bruges
Picture of the Group drivers in Bruges
Picture of the Group drivers in Bruges

Retro model

Een retro model met een range van 135 km, deze is iets zwaarder dan het moderne type. Voor deze scooter betaal je een supplement van € 20 per scooter.

FAQs

Oui, c'est possible. Un supplément de 120 € s'applique pour les conducteurs seuls. Si vous occupez une chambre seul, un supplément de 250 € sur le prix total du séjour s'applique.

Je kan dit avontuur elke dag starten tussen 10u en 12u aan het Black Swan hotel in Brugge. Bij de start worden aan jou de sleutels voor jouw tweewieler, helm, slot, picknickmand en GPS overhandigd.

Inchecken in het hotel kan vanaf 15u, check-out de volgende dag is om 11u.

Tijdens dit avontuur rijd je alleen of met enkele vrienden zelfstandig de gekozen route. Wij geven je een GPS mee met alle routes zodat je op je eigen tempo de dag kunt doorbrengen.

Kinderen jonger dan 8 jaar kunnen helaas niet mee op deze trip aangezien er geen kinderzitjes gemonteerd staan op de scooters. Kinderen vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar kunnen gratis mee op de trip. Stuur ons een mailtje na je boeking en we passen de korting meteen toe. Kinderen vanaf 16 jaar betalen de gewone deelnameprijs.

Via ons kan je tweepersoonshotelkamers boeken voor je verblijf in Brugge. Indien jouw kinderen in een tweepersoonskamer kunnen overnachten, kan je dit aanduiden bij de boeking. Als je liever een familiekamer boekt, met drie, vier of vijf bedden, kan je deze via hotel The Black Swan zelf boeken.

Schadeverzekering

Bij het boeken van jouw Vespa Trip kun je ervoor kiezen om een schadeverzekering bij te boeken die je volledig vrijstelt van elke schade. Deze bedraagt € 19 per scooter en beschermt jou indien er schade zou zijn aan de scooter. Indien je dit niet neemt wordt de eventuele schade aangerekend (maximum bedrag van € 250).


Annuleringsverzekering

Kies bij je inschrijving voor de annuleringsverzekering € 19 p.p.. Met deze annuleringsverzekering kan je jouw trip tot 7 dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Je ontvangt jouw reissom binnen de 5 dagen terugbetaald. Vanaf één week voor vertrek kan je ook nog kosteloos annuleren, mits voorleggen van een doktersbriefje. Zo plan je jouw Brugs avontuur zonder zorgen!

Avondeten zit niet in de prijs inbegrepen. We stellen je enkele van de beste restaurants in Brugge voor om te dineren, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen plekje uit te kiezen.

Volgende zaken zijn inbegrepen wanneer je The Vespa Trip Brugge boekt:

  • De huur van je trouwe tweewieler, helmen en een slot
  • Een GPS met alle routes
  • Een goed gevuld road book met alle leuke plekjes in opgelijst
  • Een woordje uitleg van onze Vespa Trip gids
  • Een onvergetelijke ervaring

Niet inbeprepen, maar optioneel:

  • Een nacht in het 3-sterren hotel The Black Swan (incl. ontbijt)
  • Een annuleringsverzekering
  • Een goedgevulde picknickmand

Reizen boeken in deze uitdagende corona-tijden brengt heel wat vragen met zich mee. Bij Travelbase zetten we daarom in 2021 in op veilig en verantwoord reizen. Tijdens deze Vespa Trip in Brugge rijd je helemaal zelfstandig in de rustige Polderstreek.

Wanneer je vanuit Nederland naar België komt, dien je geen negatief testresultaat voor te leggen en ook geen quarantaine te doen, wanneer je korter dan 48 uur in België verblijft. Wens je langer te blijven, dien je met deze zaken wel rekening te houden.

Indien de weersvoorspellingen er niet zo goed uitzien op de dag van jouw trip, kan je tot 48 uur voor je trip beslissen om de trip te verplaatsen naar een latere datum dit seizoen.

Available dates and pricing

Juni & September Juli & Augustus
Weekdagen Za & Zo Weekdagen Za & Zo
Zonder overnachting € 59 p.p. € 89 p.p. € 59 p.p. € 89 p.p.
Inc. overnachting Black Swan Hotel*** € 99 p.p. € 139 p.p. € 119 p.p. € 169 p.p.


what is included
Click on a date to start your booking.

Calendar loading

LIFE IS A JOURNEY, ENJOY THE RIDE

Pricing & availability